De nieuwste locatie van Knoet

Locatie Moorfielders

Locatie Climax
Moorfielders

Een "eigen" plek voor de Orca's

Sinds augustus 2023 is Knoet ook actief bij Base_ & Softball Vereniging de Moorfielders. De vraag naar extra opvang plekken was dusdanig groot dat we aan een kleine uitbreiding noodzakelijk was. Op iets meer dan 100 meter afstand van de Locatie Climax ligt deze uitdagende sport locatie. Hier vangen wij de oudste groep kinderen op. Een kleine knusse accommodatie waarbij de sport-, spel-, knutsel- en educatieve aanbod is afgestemd deze leergierige groep kinderen. De prachtige soft- en honkbalvelden met daarom uitdagende grasvelden nodigen uit om lekker buiten te spelen en te bewegen. In het clubhuis hebben we de spellen en knutselmogelijkheden aangepast aan de leeftijdscategorie. Het prachtige Hoekelumse Bos, dat zich uitstekend leent voor verschillende bos en tikspelen, ligt op vijf minuten lopen. Ouders met twee of meer kinderen bij Knoet hebben de keus hun kinderen op te halen bij zowel

Zwemschool ZwemZeker verzorgt de zwemlessen voor de kinderen die tijdens BSO tijd hun zwemdiploma’s willen halen. ZwemZeker is aangesloten bij de ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. De A-B-C zwemdiploma’s van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Het zwembad ligt op loopafstand van de BSO.

Om een plaatsje bij Sport- & Zwem BSO Knoet te reserveren kan je jouw kind inschrijven. In het inschrijfformulier, locatie Climax / Moorfielders Hoekelumse Eng, vindt je de lijst met scholen die vanuit deze locaties kunnen worden opgehaald. Staat de school waarop jouw kind zit er niet tussen, kijk dan voor het inschrijfformulier van Sport- & Zwem BSO Knoet locatie EIJV.

Sportruimtes

Locatie Moorfielders biedt BSO Knoet veel sportruimtes, velden en faciliteiten. Zo hebben we de ruimte om voor ieder wat wils te creëren.

Clubhuis

Een "eigen" ruimte waar de oudere kinderen samen kunnen komen, spelen en creatieve activiteiten kunnen doen.

Overzicht

Een belangrijk aspect van onze locaties is het overzicht dat er gehouden moet worden. Locatie Climax is het perfecte voorbeeld van een overzichtelijke locatie

Locatie Climax
KNOET-09-09-2022-DP-4456
KNOET-09-09-2022-DP-4413
KNOET-09-09-2022-DP-4279

Meer dan buitenschoolse opvang

Heb je vragen over BSO Knoet of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven