De eerste locatie van Knoet

Locatie EIJV

Edese ijsvereniging / CKV de reehorst

Een fantastische uitdagende plek

Knoet maakt gebruik van drie moderne en sfeervolle verblijfsruimtes, een multifunctioneel trainingszaaltje, kleedkamers, een groot grasveld met daar omheen een 400 meter skatebaan. Op de baan kunnen de kinderen naar hartenlust fietsen, skelteren, steppen en skaten. Op het veld kunnen allerlei balsporten en tikspelen worden uitgeoefend. In het multifunctionele trainingszaaltje wordt regelmatig gejudood, gedanst of trefbal gespeeld. In de verblijfsruimtes zijn tal van gezelschapsspelen, knutselmateriaal en ander speelgoed aanwezig. De kinderen die even geen zin hebben in buitenspelen kunnen zich ook binnen prima vermaken.

Bij koud of minder weer maken we gebruik van de gymzalen van het Pallas Athene College of sporthal de Peppel.

Knoet houdt natuurlijk van zwemmen, daarvoor gaat hij naar Zwembad de Peppel of het zwembad van Tesqua Sports & Healthclub. In de winter, als het gevroren heeft, kunnen de kinderen het ijs op om te schaatsen, te sleeën of gewoon lekker te genieten van het gladde ijs.

Sportruimtes

Locatie EIJV biedt BSO Knoet veel sportruimtes, velden en faciliteiten. Zo hebben we de ruimte om voor ieder wat wils te creëren.

Clubhuis

Een gezamenlijke ruimte waar alle kinderen samen kunnen komen, spelen en creatieve activiteiten kunnen doen.

Overzicht

Een belangrijk aspect van onze locaties is het overzicht dat er gehouden moet worden. Locatie EIJV is het perfect voorbeeld van een overzichtelijke locatie

bso in ede
KNOET-09-09-2022-DP-4380
KNOET-09-09-2022-DP-4232

Meer dan buitenschoolse opvang

Heb je vragen over BSO Knoet of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven