De nieuwste locatie van Knoet

Locatie Climax

Locatie Climax
Climax

Een fantastische uitdagende plek

Sinds april 2021 is de tweede locatie van Knoet gestart Atletiekvereniging Climax. Een absolute toplocatie met een prachtig licht en gezellig clubhuis en vele sportieve mogelijkheden. De prachtige atletiekbaan, het grote grasveld en de omliggende voetbalvelden nodigen uit om buiten te sporten en te spelen. De atletiekbaan beschikt over een fantastisch calisthenicsrek. Aan de overkant van de Edese weg ligt het prachtige Hoekelumse Bos, dat zich uitstekend leent voor verschillende bos en tikspelen. Op de Hoekelumse Eng zijn diverse sportverenigingen gehuisvest zoals voetbal, honk- en softbal en jeu de boules, waarmee zeker de samenwerking zoeken met betrekking tot sportclinics.

Op loopafstand zijn de gymzalen van de Christelijke Hogeschool Ede en de van der Knaaphal te bereiken. Vanaf half maart zijn ook de gymzalen bij basisschool de ontdekking gereed. Hier kunnen we gebruik van maken tijdens de wintermaanden als we binnen sporten.

Zwemschool ZwemZeker verzorgt de zwemlessen voor de kinderen die tijdens BSO tijd hun zwemdiploma’s willen halen. ZwemZeker is aangesloten bij de ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. De A-B-C zwemdiploma’s van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Het zwembad ligt op loopafstand van de BSO.

Om een plaatsje bij Sport- & Zwem BSO Knoet te reserveren kunt u uw kind nu al inschrijven. In het inschrijfformulier, locatie Climax Hoekelumse Eng, vindt u de lijst met scholen die vanuit de locatie Climax kunnen worden opgehaald. Staat de school waarop uw kind zit er niet tussen, kijk dan voor het inschrijfformulier van Sport- & Zwem BSO Knoet locatie EIJV.

Sportruimtes

Locatie Climax biedt BSO Knoet veel sportruimtes, velden en faciliteiten. Zo hebben we de ruimte om voor ieder wat wils te creëren.

Clubhuis

Een gezamenlijke ruimte waar alle kinderen samen kunnen komen, spelen en creatieve activiteiten kunnen doen.

Overzicht

Een belangrijk aspect van onze locaties is het overzicht dat er gehouden moet worden. Locatie Climax is het perfecte voorbeeld van een overzichtelijke locatie

Locatie Climax
KNOET-09-09-2022-DP-4456
KNOET-09-09-2022-DP-4413
KNOET-09-09-2022-DP-4279

Meer dan buitenschoolse opvang

Heb je vragen over BSO Knoet of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Scroll naar boven