Samen bewegen, samen sporten

Sportprogramma's

Elke dag sporten en bewegen

Bij BSO Knoet laten we de kinderen kennismaken met een grote diversiteit aan sporten. Wij werken van vakantie tot vakantie met een wisselend sportprogramma, dit is een periode van ongeveer acht weken. De periode van acht weken is opgedeeld in twee blokken met weken van vrije invulling er tussen. De vrije invulling bestaat bijvoorbeeld uit een lesje Apenkooien of Kingsen.

Door vooral de technische aspecten van een sport aan te bieden, hoopt Knoet dat het kind vaardigheden ontwikkelt en zich een goed beeld kan vormen van de sport. Plezier is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Het sportprogramma staat voor twee jaar vast. Op de woensdagen en vrijdagen zullen wij afwisselend twee weken sporten en twee weken zwemmen, zo lang het aantal kinderen op de groepen dit toelaat.

Binnen en buiten

Als Koning Winter zijn intrede doet, laat Knoet de reguliere sport even voor wat het is en gaan we met z’n allen het ijs op om te schaatsen of gewoon leuk met de slee te spelen. Als het weer het toelaat sporten we buiten, anders gaan we lekker naar binnen in de zaal.

Aan het eind van de middag zijn er kinderen die naar hun eigen sportclub toe moeten. Om ouders hierin te ontlasten zullen wij, mits in te passen in onze dagindeling, deze kinderen naar hun desbetreffende sport brengen. De ouders hoeven hun kinderen dan alleen maar zelf op te halen bij de sportclub. Dit geldt uiteraard ook voor de kinderen die zwemles volgen.

Download de sportprogramma's

Pinguïns en Dolfijntjes

Download hier het sportprogramma van de pinguïns en dolfijntjes (4 en 5 jarigen)

Poolvossen, Walrussen en Zeehonden

Download hier het sportprogramma van de poolvossen, walrussen en zeehonden (5 t/m 7 jarigen)

IJsberen

Download hier het sportprogramma van de ijsberen (7 t/m 9 jarigen)

Rendieren, Elanden en Orca's

Download hier het sportprogramma van de rendieren, elanden en orca's (9+ jarigen)

Meer dan buitenschoolse opvang

Heb je vragen over BSO Knoet of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?​

Scroll naar boven